Global Outdoor

Beste leden,

Bedankt voor jullie steun tijdens deze vervelende periode. Zonder jullie had Global Fitness niet kunnen blijven bestaan. Wij hebben ook niet stilgezeten en we zijn blij jullie maandag 11-05-2020 weer vanaf 9:00 te verwelkomen op onze Global Outdoor Gym.

Er zal aan de voorkant ruimte zijn voor 7 toestellen en aan de zijkant ook 7 toestellen (max 10 personen), waarbij de 1,5 m regel toegepast moet worden uiteraard. Alles is met goedkeuring van de gemeente. Wij vragen jullie de volgende regels te volgen bij het sporten.

Advies:

Jullie kunnen blokken doorgeven van 1 uur via de whatsapp. Wij zullen starten met de tijden maandag T/m vrijdag van 9:00 – 21:00 zaterdag en zondag van 9:00t/m 14:00.

Er zal een max van 3x in de week per lid zijn is er meer ruimte in het schema zijn er uiteraard meer momenten om te reserveren . We zullen dit na een week gaan evalueren of er Nog aanpassingen gaan komen In het tijdschema. Bij heel slecht weer zal Global Fitness nu nog dicht zijn.

Ook de lessen gaan weer van start! De bootcamp op dinsdag donderdag van 19:00-19:45 en zondagochtend van 9:00-10:00.

De boxlessen moeten we nog een weekje uitstellen i.v.m. het maken van de buitenstellage waar de zakken aan opgehangen gaan worden.

Leden die spullen geleend hebben, graag terugbrengen bij 1e outdoor bezoek.

Stay Strong!

Sportieve groet,

Team Global fitness
Marc 0658741997

Dit is Global Fitness

Ruim sportaanbod

Geen inschrijfkosten

6 maanden proberen

Word lid van Global Fitness en betaal geen inschrijfgeld!